viernes, 20 de septiembre de 2013

MUSEU D'IDEES I INVENTS DE BARCELONA

MUSEU D'IDEES I INVENTS DE BARCELONA


LES COL·LECCIONS MÉS ORIGINALS I ACTUALS
Invents per pensar, invents per riure, invents revolucionaris, invents absurds, invents de Barcelona i de qualsevol altre punt del planeta.
- La col·lecció “Futour, un tour pel futur”: “Futour” és un recorregut imaginari pels objectes quotidians que utilitzarem l'any 2300. Totes les peces han estat creades i construïdes per Pep Torres amb tanta versemblança que el visitant moltes vegades es pregunta si l'objecte realment funciona.
- Exposició Espai Absurd (la cara divertida de la invenció): Invents inútils i absurds, però molt divertits. L'objectiu d'aquest espai és provocar un somriure.
- Societat Il·limitada: Exposició d'invents de particulars, empreses i centres tecnològics. Un espai que s'anirà alimentant a mesura que arribin noves idees i propostes. Un gran aparador per als creadors.
- Reflexionàrium (invents que fan pensar): És la col·lecció d'invents del miba que conviden a reflexionar.
- Arxiu subversiu: Un espai pensat perquè els visitants puguin expressar les seves idees des d'un faristol per a mítings polítics que vam trobar a l'edifici. El missatge s'emet en directe a través d'una webcam. La llibertat d'expressió en estat pur.

EL MIBA ES CONVERTEIX EN EL PRIMER MUSEU DEL MÓN QUE COBRA PER TEMPS
El miba (Museu d'Idees i Invents de Barcelona) funcionarà com a un pàrking, cobrant la visita a 0,20 cèntims per minut. Els 5 primers minuts són gratuïts.


ADREÇA
C/ Ciutat, 7
08002 Barcelona
Telèfon: 933 327 930
Com arribar-hi:
- Metro L4 (parada Jaume I)
- Bus 17, 19, 40, 45 i 120.
Més informació:

Espero que lo paséis muy bien.
Saludos
Albert

No hay comentarios:

Publicar un comentario