jueves, 20 de diciembre de 2012

PISTA DE GEL





La pista de gel de Barcelona amb el nom de Bargelona

Tindrà unes dimensions de 40 x 30 metres (1.200 m2) i es col·locarà a la part central de la plaça Catalunya, sobre el mosaic de la rosa dels vents, d'uns 3.600 m2







És una iniciativa de la Fundació Barcelona Comerç que vol contribuir a l'ambient nadalenc de l'època de compres més importants de l'any, amb la intenció de convertir Barcelona en ciutat de compres internacional a l'època nadalenca.
L'Ajuntament de Barcelona ha donat llum verda al projecte de la Fundació Barcelona Comerç per instal·lar una pista de gel al mig de la plaça Catalunya. Està previst que obri el 2 de desembre i s'emmarcarà dins del programa "Barcelona és Nadal".
La pista de gel, anomenada Bargelona, tindrà unes dimensions de 40 x 30 metres (1.200 m2) i es col·locarà a la part central de la plaça, sobre el mosaic de la rosa dels vents, d'uns 3.600 m2.
A la part inferior de la instal·lació, la que encararà a la Rambla, s'habilitarà un espai de 100 m2 que servirà alhora per entrar i sortir des dels vestidors a la pista i per als nens més petits.
A continuación hi haurà una carpa d'uns 200 metres que servirà de vestidor –per posar-se els patins i deixar les sabates- i accedir a la pista i sortir-ne. Fora d'aquesta carpa hi haura la taquilla per comprar els tiquets o bescanviar els vals que hi donaran accés. A la part inferior de la instal·lació també s'habilitarà la terrassa de la cafeteria.
La pista es cobrirà amb una cúpula semitransparet que servirà per protegir la instal·lació tant de la pluja com del sol i tindrà un aforament màxim de 300-350 persones.
El preu dels tiquets, que donen dret a patinar i a un joc de patins i guants, serà de 6 euros per 1/2 hora i de 8 euros per una hora. Les entrades es podran adquirir amb descompte amb els tiquets que regalaran les botigues dels eixos comercials que formen part de la Fundació Barcelona Comerç.
A la pista hi treballaran unes 80 persones (amb dedicació exclusiva i per cobrir els diferents torns) i treballaran en les tasques de muntatge, desmuntatge, transport, electricistes, etc. 200 persones més.
Salutacions
Albert

No hay comentarios:

Publicar un comentario