sábado, 3 de marzo de 2012

MARC DE FOTOS

Facil,Facil......


MARC DE FOTOS
 
Les fotografies més xulis en marcs de fotos fets per nosaltres.
Quan tenim roba que ja no ens posem, normalment la donem o la portem a algun lloc perquè algú altre l’aprofiti, però si aquesta roba està molt malmesa, podem fer-ne draps o ... podem fer un marc de fotografies molt original i bonic. Així, posant-hi les fotos de la família o dels amiguets, no només estarem exhibint els nostres records i gent estimada, sinó també la nostra creativitat.
Agafem el cartró i el tallem a la mida del marc que vulguem fer. Amb un llapis i una regla, tracem el que serà el forat per on veurem la fotografia (deixant un marc exterior de dos o tres dits, depenent de la mida).
Retallem aquest contorn interior i ja tindrem el marc fet.
Amb els trossets de roba, anem revestint els marcs. Podem fer-ho tot d’una mateixa tela o combinar-ne vàries com si estiguéssim fent un collage. Lo important és que quedin bé les teles per davant. Per darrera podem enganxar-les amb pega o celo (penseu que aquesta part no es veurà).
.

Quan ho tinguem tot folrat, posem la fotografia a sota, i per darrera d’aquesta hi enganxem un cartró de la mateixa mida del marc.
I ja quasi ho tindrem. Només ens faltarà retallar un tros petit de cartró per enganxar a la part de darrera i que ens servirà per aguantar el marc de peu a sobre d’una taula o prestatge.


 
 
QUÈ NECESSITEM?
Trossets de teles de diferents colors
- Cartró (d’una caixa de sabates, per exemple)
- Tisores o cúter
- Pega i celo
- Llapis i una regla
.
 
  
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario